Best Fightshop

Projectbeschrijving

Best Fightshop is dé webwinkel in vechtsportartikelen. Omdat de Best Fightshop een groei aan het doormaken is, is er behoefte aan automatisering ontstaan. Web Whales heeft daarom een leverancierskoppeling gebouwd voor de webshop, welke gebruikmaakt van het Lightspeed e-commerce platform.

In eerste instantie werd de catalogus gekoppeld aan één van de leveranciers van Best Fightshop. Hierbij worden niet alleen voorraden gesynchroniseerd, ook worden nieuwe producten automatisch aan het assortiment van Best Fightshop. Inclusief productbeschrijvingen, -afbeeldingen, gewichten en inkoopprijzen. Aan de hand hiervan worden ook de verkoopprijzen automatisch bepaald, zodat er nooit onder een ingestelde marge verkocht kan worden.

Omdat de basis voor deze koppeling flexibel is opgebouwd, wordt de catalogus van de vechtsportartikelenwinkel inmiddels met drie leveranciers gesynchroniseerd. Ieder met hun eigen, afwijkende productfeed. Met behulp van de leverancierskoppeling toont de webshop dus altijd een actueel assortiment en hoeven producten niet meer handmatig te worden toegevoegd.

Projectdetails

  • Type project:Leverancierskoppeling voor Lightspeed
  • Datum:30 juni 2016
  • Deel op: