BoereGoed

BoereGoed WooCommerce webshopBoereGoed productpaginaBoereGoed locatie vinderBoereGoed buurtboxenOver BoereGoedBoereGoed afrekenpagina

Projectbeschrijving

BoereGoed kweekt en verkoopt regionale producten uit hun kas direct aan de consument. In de regio Westland, Haaglanden en Delflanden worden hun Buurtboxen wekelijks verstuurd. Daarnaast heeft BoereGoed door de regio tientallen verkooppunten waar men de groentes kan kopen of hun Buurtbox kan afhalen. Voor BoereGoed hebben we een nieuwe webshop ontwikkeld, omdat er technische problemen waren met hun eerdere WooCommerce webshop. Naast een foutloze integratie met hun bedrijfsprocessen, moest het voor consumenten mogelijk worden om abonnementen te bestellen en te beheren. Daarnaast verzorgt Web Whales het technisch onderhoud van de website.

Alhoewel bij dit project SEO minder belangrijk was, is er wel een kort vooronderzoek gedaan naar de zoekwoorden. Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website is hier veelvuldig rekening mee gehouden. Resultaat? Een verdubbeling van de organische bezoekersaantallen!

Projectdetails

  • Type project:WordPress WooCommerce webshop
  • Datum:6 februari 2015
  • Deel op: