Directgeslaagd

screenshot van de website van Direct Geslaagd

Projectbeschrijving

Directgeslaagd biedt al jaren auto theoriecursussen aan in regio Den Haag en Amsterdam. Na al die jaren was het tijd voor een nieuwe stap naar professionaliteit. Directgeslaagd wil immers groeien. Om deze groei in klanten te realiseren is Directgeslaagd gestart met een SEO traject van Web Whales waarbij de ontwikkeling van de nieuwe website de eerste stap was. De nieuwe website biedt niet alleen SEO-voordelen, maar geeft ook duidelijker weer dat het bedrijf puur sang theoriecursussen aanbiedt. Hierbij was het belangrijk om het bedrijf interessant genoeg te houden voor de bestaande doelgroep, maar niet de negatieve associaties mee te nemen die er rondom theorie dagcursussen hangen.

Naast de SEO-diensten sprak Directgeslaagd de wens uit om meer uit hun AdWords campagnes te halen. Hiervoor hebben we het bedrijf in contact gebracht met een specialist die wij hoog hebben zitten: Maarten van Heeren van Clear Blue SEA.

Variabele prijzen
In 2016 hebben we voor Directgeslaagd een stuk maatwerk in de website geïmplementeerd waarmee het mogelijk is om variabele prijzen te hanteren op basis van het aantal nog beschikbare plekken en de sluitingstijd van de inschrijvingen. Hiermee hoopt Directgeslaagd zowel meer boekingen te genereren als het orderbedrag te verhogen. Met deze functionaliteit is Directgeslaagd uniek in de markt.

Rifat Bagci van Directgeslaagd
Werk nu al een aantal maanden samen met Bob en Ronald, Bob doet de SEO gedeelte en Ronald is verantwoordelijk voor onze website! Vind het persoonlijk heel fijn om met deze team samen te werken, ze zijn altijd bereikbaar reageren direct en hebben kennis in wat ze doen!! Ik hoop dat we nog lang samen kunnen werken met Web Whales en wens hun veel succes in het voortzetten van hun bedijf. Top gasten!!

Projectdetails

  • Type project:Nieuwe website, SEO & linkbuilding
  • Datum:22 mei 2015
  • Deel op: