Snizoo

Website SnizooSnizoo informatief artikelSnizoo AdvertentiesysteemSnizoo backend algemene gegevensSnizoo beheerscherm backend voor bedrijvenSnizoo backend lesgebiedSnizoo bedrijfspaginaSnizoo review schermSnizoo overzicht artikelenSnizoo overzichtspagina met tattoo shopsSnizoo fotos beheerpanelSnizoo rijlespakketten beheerscherm

Projectbeschrijving

Snizoo is één van onze eigen online concepten. Op deze reviewwebsite kan men terecht voor beoordelingen en informatie over dienstverleners in het MKB. Inmiddels trekt de website 60.000 bezoekers per maand, zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven en is het uitgegroeid tot het grootste platform in de tatoeage branche. Naast de voorkant is er ook een uitgebreide beheeromgeving voor bedrijven en een pay per click advertentiesysteem ontwikkeld.

Het platform is zo gebouwd dat iedere branche zijn eigen unieke functies kan krijgen. In de rijscholen branche fungeert de website als boekingsplatform. Leerlingen kunnen direct hun proefles boeken en afrekenen via IDEAL. Daarnaast kunnen rijscholen hun rijlesgebied opgeven en wijken de algoritmes voor de volgorde in het overzicht per branche af.

Projectdetails

  • Type project:Maatwerk website, SEO, linkbuilding
  • Datum:4 maart 2013
  • Deel op: