De Web Whales aanpak

Kennismakingsfase

In deze fase nemen we graag de tijd om je te leren kennen en met je mee te denken. Geen flashy presentaties dus, maar sparren over jouw business case, de eerste versie van jouw software en direct een indruk van de kosten. Als we er daarna van overtuigd zijn dat we je kunnen helpen werken we een gedetailleerd voorstel voor je uit.

1

Verdiepingsfase

 • Project kickoff en verdiepingssessies
 • Architectuur en processtromen uitwerken
 • Wireframes voor complexe schermen
 • Visueel prototype ontwerpen
 • Taken specificeren en budgetupdate

Tijdens de verdiepingsfase komen we samen tot nieuwe inzichten en vertalen we deze naar een concrete blauwdruk voor de volgende releases. Aan het einde van deze fase hebben we de stakeholders beter leren kennen, de requirements gespecificeerd en de schermen uitgewerkt in een visueel prototype. Zo weten we precies wat er ontwikkelt moet worden en beperken we kostbare wijzigingen later in het proces.

In deze fase stellen we een flexibel team beschikbaar bestaande uit een designer, een business consultant en een technisch consultant.

2

Ontwikkelfase

 • Start van je ontwikkelteam
 • Tussentijds op- en afschalen
 • Periodieke releases
 • Samen vooruit plannen

Tijdens de ontwikkelfase zetten we het visuele prototype om naar gebruiksvriendelijke software en ontwikkelen we alle achterliggende functionaliteiten. In deze fase hebben we geregeld voortgangsmeetings en werken we samen vooruit om de volgende releases te plannen. Zo creëren we een consistente ontwikkelflow die past bij jouw organisatie.

In deze fase stellen we een team beschikbaar bestaande uit een of meer ontwikkelaars, welke op flexibele basis worden aangevuld met een team lead, designer, software-architect en business consultant.

3

Transitiefase

 • Team afschalen
 • Flexibele support & onderhoud
 • Transitie naar intern ontwikkelteam

Niets is voor altijd, zo ook het samen doorontwikkelen. In de transitiefase schalen we af en helpen we jullie om zelf verder te gaan. Zo ondersteunen we je bij het opzetten van een intern ontwikkelteam en blijven we beschikbaar voor het onderhoud en eventuele losse werkzaamheden.

Klantbeoordelingen

Beoordeeld met 5 van 5 sterren op basis van 29 reviews

Logo Sloepdelen

Maarten Cox

Directeur - Sloepdelen

"Hele fijne koppeling gerealiseerd tussen onze betalingsverwerker en boekhoudprogramma. Snel, duidelijke afspraken, goede tarieven. Zou Web Whales zeer aanraden voor specifieke software/koppeling ontwikkelingen. Inmiddels hebben we ze ook voor diverse andere projecten ingeschakeld."

Iwan van de Wetering

ICT Manager

"Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat…Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat ze meedenken en zelfs de andere leveranciers aansturen, zodat alles tot een goed eind komt. Top!"Lees meer

Jack de Smit

Eigenaar - Best Fightshop

"Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste…Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste producten per mail. Dit neemt enorm veel werk uit handen. Een knap stukje werk! Ga zo door! Bedankt!"Lees meer

Wij zijn trotse partner van de volgende organisaties