Waar we voor staan

en wat de basis vormt van onze aanpak.

Samenwerken met je ontwikkelaar

Alle disciplines in je team

We stellen een flexibel ontwikkelteam beschikbaar waarmee je, voor het geld van een enkele programmeur, een team van experts in huis haalt.

Efficiënt ontwikkelen

Consistente ontwikkelflow

Snel ontwikkelen is consistent ontwikkelen. Met een eigen ontwikkelteam en onze bewezen aanpak zorgen we voor periodieke releases die jouw roadmap versnellen.

Toekomstbestendig ontwikkelen

Toekomstbestendig

Doorontwikkelen kan alleen als de basis goed is. Daarom ontwikkelen wij altijd met het oog op stabiliteit, schaalbaarheid en met het intellectueel eigendomsrecht goed geregeld.

Hoe we het verschil maken

Samen je eerste versie uitwerken

Een goed idee kent vaak veel mogelijkheden en gewenste functionaliteiten. Het succes van software staat of valt echter met de eerste versie(s). Daarom knippen we samen jouw idee op in subonderdelen en sparren we over de waardecreatie en de technische haalbaarheid. Zo heb je binnen een dagdeel een blauwdruk van de eerste versie en weet je welke investering er nodig is.

Meer informatie

Een team voor het geld van één programmeur

Zelf software uitbrengen is een reis vol nieuwe uitdagingen. Daarom geloven we niet in scrum teams die in korte tijd de klus moeten klaren of projecten met vaste kaders. In plaats daarvan stellen we een team samen waarmee je, voor het geld van een enkele programmeur, alle disciplines in huis haalt. Zo werken we met een of meer vaste programmeurs en vullen we dit op flexibele basis aan met andere expertises.

Bestaande software doorontwikkelen

Juist tijdens de doorontwikkeling zorgt de consistentie van een eigen ontwikkelteam voor snelheid. We helpen je dan ook graag jouw roadmap te versnellen.

Meer over onze aanpak

Je vaste integratiepartner

Integratiemogelijkheden zijn doorslaggevend in het aankoopproces van jouw software. Als integratiepartner helpen we deze kosten voor jou en je klanten te verlagen. Zo ontwikkelen we standaard koppelingen die dure API integraties overbodig maken en ondersteunen we je klanten wanneer er maatwerk vereist is.

Om die reden is Web Whales al preferred supplier van diverse softwareleveranciers en Solutions Partner van integratieplatform Alumio.

Meer over koppelingen

Trots lid van de Dutch Laravel Foundation

De Dutch Laravel Foundation zet zich in om de kennis en kwaliteit van het Laravel framework in Nederland naar een nog hoger niveau te tillen. Deze verantwoordelijkheid begint natuurlijk bij de leden zelf. Als lid ben je dan ook verplicht te werken volgens belangrijke software-ontwikkelingsstandaarden en de officiële Laravel Coding Style.

  • Laravel experts
  • Code standaarden
  • Gedocumenteerd
  • Veiligere code

De Intellectuele eigendomsrechten zijn voor jou

Veel betalen voor je software maar de intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan de ontwikkelaar. Dat is gek toch? Nou, dat vinden wij dus ook.

Wij dragen alle rechten aan je over, zodat je zelf de toekomst van jouw software kunt bepalen. Wel spreken we af dat we kleine deelcomponenten mogen hergebruiken. Zo kunnen we ook in jouw project basiscomponenten inbrengen en sneller ontwikkelen.

Software en tools waar we mee werken

Wanneer belangen toenemen wordt ook het gebruik van de juiste tools essentieel. Zo zorgen we voor efficiëntie, voorkomen we fouten en testen we de applicatie automatische voordat deze online komt.

Klantbeoordelingen

Beoordeeld met 5 van 5 sterren op basis van 29 reviews

Logo Sloepdelen

Maarten Cox

Directeur - Sloepdelen

"Hele fijne koppeling gerealiseerd tussen onze betalingsverwerker en boekhoudprogramma. Snel, duidelijke afspraken, goede tarieven. Zou Web Whales zeer aanraden voor specifieke software/koppeling ontwikkelingen. Inmiddels hebben we ze ook voor diverse andere projecten ingeschakeld."

Iwan van de Wetering

ICT Manager

"Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat…Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat ze meedenken en zelfs de andere leveranciers aansturen, zodat alles tot een goed eind komt. Top!"Lees meer

Jack de Smit

Eigenaar - Best Fightshop

"Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste…Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste producten per mail. Dit neemt enorm veel werk uit handen. Een knap stukje werk! Ga zo door! Bedankt!"Lees meer

Wij zijn trotse partner van de volgende organisaties