Onze aanpak

Design van A tot Z.

Voorbereiding

Allereerst willen we jouw bedrijf zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens een eerste gesprek maken we daarom kennis met elkaar en bespreken we uitgebreid alle eisen, wensen en designvoorkeuren. Zo bekijken we samen voorbeelden en sparren we over de stijl, zodat we uiteindelijk volledig in beeld hebben wat jouw voorkeuren zijn.

Concept

Vervolgens kijken we naar de functies van de webapplicatie die we opnemen in een wireframe. De kleuren en het design van de software laten we nog achterwege en we focussen ons op de gebruikersinteractie en een logische opbouw. Hoe maken we de applicatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk? Wat zijn handige knoppen? En hoe kunnen gebruikers alles zo eenvoudig mogelijk vinden?

Design

Ga je akkoord met het wireframe? Dan beginnen we met het visuele design. Dit is misschien wel de leukste fase in het ontwerpproces. In deze fase vindt namelijk de echte designmagic plaats en maken we onze klanten enthousiast. Ze hebben eindelijk een visueel beeld van het eindresultaat. Omdat een applicatie in delen wordt ontwikkeld, bedenken we al in een vroeg stadium hoe we de applicatie design wise kunnen uitbreiden.

Optimalisatie

Als het design van de applicatie klaar is wordt deze ook daadwerkelijk gebouwd. Maar daar blijft het niet bij. Een applicatie is bijna nooit af, ook het design niet! We blijven na de livegang optimaliseren, feedback verwerken en meten, zodat we de applicatie stukje voor stukje nóg beter maken.