Onze aanpak

Van livegang tot hosting van Big Data-projecten

Acceptatieomgeving

Staat het design? Dan denken we na over de softwarearchitectuur en beginnen we aan het daadwerkelijk ontwikkelen van de applicatie en functionaliteiten. Uiteindelijk mag je altijd zelf op de acceptatieomgeving het resultaat testen, beoordelen en goedkeuren. Doet de applicatie wat het moet doen? Dan wordt het geheel online gezet. We zijn live!

Continuous deployment

Vooral bij grote webapplicaties kan het live zetten ervan lang duren. Om dit proces te versnellen en zo efficiënt mogelijk te maken, werken we met continuous deployment. Elke wijziging wordt automatisch getest op fouten, codestijl en beveiligingslekken én automatisch uitgerold naar de juiste server(s).

Hostingomgeving op maat

Per project bepalen we welk type database geschikt is. Wil je dat de hosting van jouw webapplicatie ‘gewoon goed geregeld is’? Wij kunnen een hostingomgeving op maat maken voor software met hoge performance-eisen, zoals Big Data-projecten.

Managed hosting

Wij bieden altijd managed hosting aan, dus we beheren de hostingomgeving voor je. Wij zorgen ervoor dat de server optimaal draait, de PHP-versie op tijd geüpgraded wordt én we houden de beveiligingsupdates voor je in de gaten.