Projectbeschrijving

Uitdaging

Er waren een aantal elementen van deze opdracht die een uitdaging vormden.

  • Er was sprake van een korte doorlooptijd. De website moest immers tegelijk online met het nieuwe ledenplatform. Er is ongeveer twee weken aan het design gewerkt en twee weken aan de ontwikkeling. Normaal duren projecten voor maatwerk websites een stuk langer.
  • De bestuursleden van de VvR komen allemaal uit de branche of zijn eigenaar van een webdevelopmentbureau. Er was dus sprake van een kritische jury! Gelukkig is het ontwerp- en ontwikkelproces erg prettig verlopen.

Ontwikkelproces

Voor het design hebben we ook onze partner 2manydots ingeschakeld. De verschillende revisierondes waren een belangrijk onderdeel van het designproces, zodat feedback vanuit de bestuursleden van de VvR doorgevoerd kon worden. Toen het design eenmaal stond en goedgekeurd was, hebben we de website stap voor stap ontwikkeld. Uiteindelijk is de website tijdig opgeleverd zodat deze door de VvR gevuld kon worden voor de datum van livegang.

Oplossing

Uiteindelijk is er een volledig nieuwe maatwerk website neergezet. De aanleiding voor een nieuwe website was dat de rol van de Vereniging van Registrars verandert. Hiermee verandert namelijk ook de boodschap. De nieuwe website heeft een volledig nieuw en modern jasje gekregen.

Andere projecten

Bekijk onze eerdere projecten