Onze visie op webdevelopment en zoekmachine optimalisatie

Wanneer wij bij ondernemers aan tafel zitten, horen wij hen vaak de wens uitspreken om “online er het maximale uit te halen” of om “ook de online klanten te bereiken”. Veelal zijn ze dan al gestart met een website en hebben zelfs al het één en ander geprobeerd om bovenaan in Google te komen.

Wanneer wij vervolgens hun website onderzoeken, wordt het vaak snel duidelijk dat deze is gebouwd zonder dat er van tevoren een SEO strategie was. Op zich logisch. Een webdeveloper zorgt dat een website er mooi uitziet en dat hij werkt en kan zich moeilijk ook nog eens verdiepen in SEO en zaken zoals contentmarketing. Als een ondernemer echter serieus aan de slag wil met zoekmachine-optimalisatie, dan moeten wij vaak adviseren om de hele boel om te gooien of zelfs een nieuwe website te laten ontwikkelen.

Bij Web Whales vinden wij dit zonde. Daarom hebben de oprichters in 2012 hun krachten gebundeld om het technische van het programmeren en het kennisintensieve van SEO te combineren. Hierdoor hanteren onze programmeurs goede gewoontes op het gebied van SEO en begrijpen onze SEO’ers de technische complicaties die zich tijdens de ontwikkeling kunnen voordoen. Een goed voorbeeld van deze synergie is onze hostingsdienst, ideaal vanuit SEO oogpunt en technisch helemaal doorgelicht door ons Hoofd Webdevelopment.

Je kunt bij ons dus terecht voor een “gewoon mooie website” of een “100% SEO traject”, maar vooral voor een website die jou helpt ook online meer klanten te bereiken!

Onze service & garantie

Web Whales neemt graag de tijd voor haar klanten. Niets is zo fijn om aan het einde van een project een tevreden ondernemer te spreken of het aantal bezoekers door het dak te zien gaan. Bij ons is het dan ook standaard om bijvoorbeeld te helpen met het aanmaken en koppelen van e-mailadressen, het instellen van Google Analytics (eventueel inclusief doelconversies) en Google Webmaster Tools. Daarnaast krijgen opgeleverde websites standaard van 3 maanden garantie. Dit is wel mits de fouten niet worden veroorzaakt door iemand buiten ons om. ls iemand een nieuwe vaas laat vallen, kun je daar als winkel immers ook niets aan doen.

Leer het team kennen

Ronald Edelschaap klein

Ronald Edelschaap

Hoofd Webdevelopment

Meer over mij...

Ronald Edelschaap

Hoofd Webdevelopment
Bob_van_Biezen_2

Bob van Biezen

SEO-specialist

Meer over mij...

Bob van Biezen

SEO-specialist
Bas van Dijk junior webdeveloper

Bas van Dijk

Junior webdeveloper

Meer over mij...

Bas van Dijk

Junior webdeveloper