Projectbeschrijving

Met dit type softwaresysteem kan het wervingsproces nauwkeurig bijgehouden worden. Zo kunnen er verschillende vacatures in het ATS systeem gemaakt worden die vervolgens automatisch worden geplaatst op de gekoppelde website. Reacties op deze vacatures en bijbehorende cv’s kunnen vervolgens automatisch opgenomen worden in het ATS systeem.

Het voordeel hiervan is dat vacatures slechts op een plek beheert hoeven te worden en op de website altijd actueel zijn. Deze hoeven dan ook niet meer handmatig gepubliceerd te worden. Ook hoeven sollicitaties niet meer handmatig overgenomen worden in het systeem. Dit is effectief en bespaart tijd en kosten.

Voorbeelden maatwerkkoppelingen

We hebben al tal van ATS systemen aan WordPress gekoppeld. Hieronder enkele bekende:

  • Recruitee koppelen aan WordPress
  • Daywize koppelen aan WordPress

Al onze koppelingen zijn maatwerk. Dat wil zeggen: we hebben geen standaard oplossing op de plank liggen. Voor een koppeling met een ATS systeem is de locatie waarop de vacatures op de website getoond moeten worden vaak per partij verschillend, waardoor maatwerk veelal de aangewezen oplossing is. Hierbij kunnen we tevens jullie behoeftes centraal stellen.

De ontwikkeling van dergelijke koppelingen is mogelijk vanaf € 2500,-

Andere projecten

Bekijk onze eerdere projecten