Projectbeschrijving

Om het administratieve proces te verbeteren hebben we een webapplicatie gemaakt waarmee drie grote automatiseringsslagen worden gedaan: de betalingen worden automatisch in het boekhoudprogramma opgenomen, de btw-tarieven worden automatisch gesplitst en er is een rapportagefunctie ontwikkeld voor uitzonderlijke boekingen.


Automatisch betalingen in het boekhoudprogramma

De software zorgt ervoor dat betalingen automatisch worden geïmporteerd vanuit Adyen. Vervolgens worden deze gematcht met boekingen in hun (maatwerk)boekingssysteem en automatisch verwerkt in hun boekhoudprogramma Snelstart. Hiermee bespaart Sloepdelen circa 6 uur per week!


Splitsing diverse btw-tarieven

Omdat Sloepdelen ook eten en drinken verkoopt op de boten, hebben ze te maken met verschillende btw-tarieven. Deze worden door de koppeling allemaal uitgesplitst en op de juiste grootboekrekening geboekt.


Rapportagefunctie voor uitzonderlijke boekingen

Daarnaast bevat de koppeling een rapportagefunctie waarmee uitzonderlijke boekingen worden opgemerkt. Deze boekingen kunnen vervolgens handmatig worden verwerkt. Gemiddeld is het 0,25% wat handmatig verwerkt moet worden. Zo’n 99,75% is dus geautomatiseerd!

 • 50+
  Websites in onderhoud
 • 100+
  Klanten geholpen
 • 25+
  Webapplicaties ontwikkeld
 • 99,9%
  Uptime van de servers

Andere projecten

Bekijk onze eerdere projecten