Waar we voor staan

en wat de basis vormt van onze aanpak.

In de roos schieten met software-ontwikkeling

Klein beginnen

We helpen de essentie van jouw ideeën te vangen en definiëren samen de minimale eerste versie. Zo kan je snel de markt op en blijft er geld over voor de marketing.

Samenwerken met je ontwikkelaar

Partnerschap

Waarde leveren vanaf het eerste contact, samen in oplossingen denken en op het juiste moment de transitie naar een hybride of eigen team faciliteren.

Toekomstbestendig ontwikkelen

Toekomstbestendig

Doorontwikkelen kan alleen als de basis goed is. Daarom ontwikkelen wij altijd met het oog op stabiliteit, schaalbaarheid en met het intellectueel eigendomsrecht goed geregeld.

Waar veel software start-ups de mist in gaan

  • Ze kunnen de kwaliteit niet beoordelen, waardoor ze voor een goedkope (buitenlandse) partij kiezen en er later achter komen dat de software de prullenbak in kan.
  • Ze overzien de benodigde functionaliteiten niet, waardoor de software achteraf duurder wordt terwijl het geld al is uitgegeven aan extra toeters en bellen.
  • Ze laten hun CTO het in zijn eentje opknappen, waardoor er niemand is om te klankborden en het bedrijf voor elk brandje afhankelijk is van hem.
Contact opnemen
Zelf software ontwikkelen

Waar we samen voor gaan zorgen

  • Een heldere eerste versie, waardoor jullie de spijker op de kop slaan en inzicht krijgen in de werkelijke investering.
  • Een basis om op door te ontwikkelen, waardoor jullie snelheid kunnen maken en de concurrentie voor blijven;
  • Een flexibel ontwikkelteam, waardoor jullie klein kunnen beginnen en kunnen uitbreiden naar een hybride- of eigen team.
Contact opnemen
Software ontwikkeling laten verzorgen door Web Whales

Klantbeoordelingen

5 van 5 sterren op basis van 29 reviews

Logo Sloepdelen

Maarten Cox

Directeur - Sloepdelen

"Hele fijne koppeling gerealiseerd tussen onze betalingsverwerker en boekhoudprogramma. Snel, duidelijke afspraken, goede tarieven. Zou Web Whales zeer aanraden voor specifieke software/koppeling ontwikkelingen. Inmiddels hebben we ze ook voor diverse andere projecten ingeschakeld."

Iwan van de Wetering

ICT Manager

"Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat…Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat ze meedenken en zelfs de andere leveranciers aansturen, zodat alles tot een goed eind komt. Top!"Lees meer

Jack de Smit

Eigenaar - Best Fightshop

"Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste…Ik heb Web Whales een koppeling laten maken tussen mijn hoofdleveranciers en mijn webshop, producten worden nu automatisch gesynchroniseerd. Marges kunnen eenvoudig worden ingesteld op mijn voorkeur. En ik krijg een mooi verslag van de geüpdatet of aangepaste producten per mail. Dit neemt enorm veel werk uit handen. Een knap stukje werk! Ga zo door! Bedankt!"Lees meer

Wij zijn trotse partner van de volgende organisaties