Onze aanpak

WordPress onderhoud en support, op hoog niveau.

WordPress onderhoudsvoorstel op maat

Voor het onderhouden van WordPress-websites maken we een onderhoudsvoorstel op maat. Zo spreken we van tevoren af hoe we de updates uitvoeren en welke onderdelen we hierna controleren. WordPress dient immers samen te werken met het thema en soms wel tientallen plugins. Het updaten naar een nieuwe versie van een van deze componenten kan dan ook weleens voor fouten zorgen. Als dat gebeurd wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. We kunnen bijvoorbeeld eerst updaten op een testomgeving en extra controles uitvoeren op belangrijke browsers en apparaten. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van jouw Google Analytics data bepalen welke browsers of apparaten je extra wilt laten controleren.

Beveiligingsupdates binnen 2 werkdagen

De primaire reden dat je WordPress laat onderhouden is vanwege de beveiligingsupdates. We zorgen dat deze altijd binnen 2 werkdagen worden uitgevoerd. Dit is noodzakelijk, WordPress en zijn thema’s en plugins zijn namelijk een geliefd doelwit voor hackers.

WordPress, thema & plugin updates

Tijdens het onderhoud updaten we altijd WordPress, het thema en alle plugins. Ook de jaarlijkse verlenging van betaalde plugins regelen wij voor je. Eventueel maatwerk binnen plugins kunnen we ook voor je overzetten.

De kosten van ons WordPress onderhoudsabonnement

Onze onderhoudsabonnementen zijn altijd op maat. Niet iedere website is namelijk even belangrijk en daardoor verschilt ook de mate van zekerheid die tijdens het updaten gewenst is. Onze abonnementen beginnen v.a. €25,- p.m. maar kunnen ook €200,- p.m. kosten. Het minimale dat we i.i.g. controleren zijn de vijf belangrijkste pagina’s en de 2 belangrijkste contactformulieren. In uitgebreidere pakketten controleren we meer pagina’s, gebruiken we een testomgeving, doen we extra controles op specifieke browsers of apparaten en voeren we gebruikersacties uit zoals het afrekenen van producten in een webwinkel. Niet zeker wat je nodig hebt? We denken graag met je mee om de juiste balans tussen kosten en zekerheid te vinden.

Achterstallige updates

Is je website of webshop al geruime tijd niet geupdate? Geen probleem, dit zien we vaker. In dat geval zal de eerste keer updaten wat extra tijd in beslag nemen. Omdat ook wij niet op voorhand kunnen voorspellen welke onderdelen van jouw website na het updaten niet meer werken wordt dit op basis van nacaluclatie gedaan.

Support & doorontwikkeling

Een website is eigenlijk nooit klaar en we helpen je dan ook graag met jouw vragen, het toevoegen van nieuwe pagina’s en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Je kunt ons team dan ook altijd bereiken op de manier die jij fijn vindt (dus ja, een appje kan ook). Waar nodig halen we er zelfs een expert bij zodat je direct schakelt met de juiste persoon.