Succes maak je samen!  

Het beste uit jouw website of applicatie halen met de beste specialisten.

Samenwerken

We werken graag samen, vooral met designbureaus, zoekmachine-optimalisatiespecialisten en performance marketing partijen. Zij zorgen voor het design of het verkeer naar de website of webshop; wij zorgen voor de rest. Omdat we veel van dergelijke diensten in het verleden ook hebben aangeboden, kunnen we goed met deze partijen sparren en samenwerken.

Terugkoppelen

Wij zijn goed in het leggen van koppelingen tussen de nieuwe wensen vanuit de klant én de mogelijke impact daarvan op een SEO- of SEA-campagne. Als dit voorkomt overleggen we daarom altijd met jullie partners. Zo voorkomen we dat een goed bedoeld initiatief uitloopt op het verlies van zoekwoordposities of dat lopende campagnes uitkomen op een 404 pagina.

Verbinden

Werk je nog niet samen met een partner voor een specifiek onderdeel? Dan verbinden we je graag met een partij waar wij in geloven. Onze eigen partners zijn stuk voor stuk professionals binnen hun vakgebied. Dit zijn niet alleen SEO- en SEA-partijen, maar ook specialisten als tekstschrijvers en fotografen. Succes maak je samen!

Onze partners

Het beste uit jouw website of applicatie halen met de beste specialisten.

Yellowhawk

Yellowhawk is specialist in performance marketing. Zij richten zich op een toekomstgerichte marketing aanpak die aansluit op groei ambities. Dit betekent geen snelle sprint, maar doordachte campagnes die afgerekend worden op resultaat. Oftewel, samen slimme dingen doen. We brengen niet voor niets ook onze eigen marketingcampagnes bij hun onder!

 • AdWords
 • LinkedIn Advertisment
2manydots

2manydots is een full-service internetmarketingbureau waar we al enkele jaren mee samenwerken. Vooral bij de ontwikkeling van maatwerk webapplicaties vullen zij ons geregeld aan met hun kijk op UX en de inrichting van de user interface. Visa versa helpen wij hen bij de ontwikkeling van de technisch complexere functionaliteiten binnen hun projecten.

 • Conversiegericht webdesign
 • UI/UX
Heinosoft

Wij werken al enkele jaren samen met Heinosoft. Zij specialiseren zich in zoekmachineoptimalisatie en kunnen ervoor zorgen dat jouw website of webshop resultaat bereikt in Google.

 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
SchrijfExpress

Daniëlle van de Schrijfexpress heeft voor diverse websites van ons webteksten geschreven. Ze is sterk in het schrijven van inhoudelijke teksten voor op informatieve websites of blogs.

 • Informatieve webteksten
 • Informatieve blogs
Zinvol Teksten

Liz van Zinvol Teksten schrijft pakkende teksten. We werken dan ook vaak met haar samen voor de ontwikkeling van webteksten die de doelgroep moeten raken.

 • Webteksten
 • Blogs & nieuwsbrieven
Founders Fotografie

Tristam is een ster in het fotograferen van ruimtes en mensen. We hebben niet voor niets ook onze eigen foto's door hem laten verzorgen!

 • Bedrijfsfotografie
 • Portretfotografie
Werk je nog niet samen met een partner voor een specifiek onderdeel? Dan verbinden we je graag met een partij waar wij in geloven.