Projectbeschrijving

Voor Dyflexis hebben we daarom een nieuwe website ontwikkeld. De eerste stap hiervoor was een professioneel design. Het design van de website is door de designer bij Dyflexis zelf verzorgd. Vervolgens hebben wij het design omgezet naar een werkende website. Ook hebben we tussentijds de migratie van hun .nl domein naar hun .com domein begeleid. De website van Dyflexis wordt constant doorontwikkeld en op basis van analyses verder aangescherpt. Zo gebruiken we bijvoorbeeld heatmaps en houden we het klikgedrag van bezoekers bij. Zaken zoals technische SEO, snelheid en conversie zijn namelijk erg belangrijk voor Dyflexis. Hiermee kunnen ze de website blijven ontwikkelen en ook in de toekomst blijven groeien.

Koppelingen

De website bevat enkele op maat gemaakte koppelingen met Zendesk, Salesforce & Pardot. Zo komen support tickets en nieuwe leads direct op de juiste plek terecht. Hierbij wordt tevens (binnen de regelgeving van de AVG) de data verder verreikt. Het salesteam is zo al een stap voor op de concurrentie!

 • 50+
  Websites in onderhoud
 • 100+
  Klanten geholpen
 • 25+
  Webapplicaties ontwikkeld
 • 99,9%
  Uptime van de servers

Wat vindt de klant?

Frank Oprel review

Frank Oprel

Dyflexis.com

"Als Marketing Manager bij Dyflexis heb ik naar volledige tevredenheid mogen samenwerken met het team van Web Whales. Zij hebben een prachtig website neergezet die optimaal aansluit op onze lead-generatie processen. Het team van Web Whales beschikt over…Als Marketing Manager bij Dyflexis heb ik naar volledige tevredenheid mogen samenwerken met het team van Web Whales. Zij hebben een prachtig website neergezet die optimaal aansluit op onze lead-generatie processen. Het team van Web Whales beschikt over veel technische kennis. Hierdoor hebben ze onze website volledig geoptimaliseerd voor lead-generatie via verschillende kanalen (bijvoorbeeld seo, sea en social). Waar andere bureaus stoppen, gaat Web Whales verder om jouw verwachtingen te overtreffen. Een echte aanrader dus!"Lees meer

Andere projecten

Bekijk onze eerdere projecten