Drie bedrijven die hun website hebben laten maken door Web Whales

Waar we voor staan

en wat de basis vormt van onze identiteit

Partnerschap

Een website laten maken is zelden een rechte sprint naar de finish. Soms moet je om obstakels heen of vereisen de weersomstandigheden een ander looptempo. Hoe de route ook loopt, samen rennen we de marathon.

Maatwerk websites

Wil je een website op maat laten maken? Een klantomgeving of platform creëren? Of kies je voor een WordPress website met een eigen plugin en thema? Wat je wens ook is, onze vakkundige programmeurs maken jouw ideeën concreet en bouwen precies wat jij nodig hebt.

Vrijheid

Zelf de toekomst van jouw website bepalen is cruciaal. Daarom bouwen wij altijd met oog op morgen. Of dat nu met of zonder Web Whales is. We werken met populaire open source oplossingen, volgens gangbare code standaarden en met het Intellectueel Eigendomsrecht vooraf geregeld. Dat noemen we vendor lock out.

Onze aanpak

Neem een kijkje in onze keuken

01

Samen de route bepalen

Allereerst gaan we in gesprek met jou en eventuele andere stakeholders. Samen maken we het project overzichtelijk en prioriteren we alle wensen. We bepalen welke basis zich leent voor jouw project en stellen op basis daarvan een team samen.

02

Ontwerp & ontwikkeling

Ons team start eerst met het schematisch uitwerken van jouw website. Pas nadat de gebruikersflows zijn bepaald wordt het geheel gevisualiseerd en start het programmeerwerk. We werken vervolgens naar een eerste versie toe die voldoende waarde biedt om online te kunnen.

Website ontwikkeling
03

Doorontwikkeling

Als de eerste versie staat, kunnen we feedback verzamelen en daarmee de ontwikkelprioriteiten aanpassen. Zo voegen we stapje voor stapje nieuwe functionaliteiten toe, zodat jouw website bij iedere deeloplevering meer waarde krijgt.

Snelle hosting
04

Onderhoud & support

Zodra jouw website online staat, zorgen we ervoor dat deze voorzien blijft van de laatste beveiligingsupdates en waarborgen we de beschikbaarheid. Mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staat onze supportafdeling voor je klaar.

Website van Dyflexis met supportoverzicht

Standaard met WordPress

Website laten maken met ’s werelds meest gebruikte Content Management Systeem? Dit zijn de voordelen!

Eenvoudig te beheren CMS
Geen licentiekosten
Uitbreidbaar met 50.000+ plugins
Blogfunctie
Preview functie

Extra opties binnen WordPress

Naast de standaard biedt WordPress iedereen de mogelijkheid zijn of haar platform volledig naar wens in te richten (open source).

Koppelingen met diverse systemen
Webshop implementatie
Meerdere talen
Maatwerkfuncties
Verschillende gebruikersrollen

Cases om trots op te zijn

Bekijk onze eerdere projecten

 • 50+
  Websites in onderhoud
 • 100+
  Klanten geholpen
 • 25+
  Webapplicaties ontwikkeld
 • 99,9%
  Uptime van de servers

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8

Iwan van de Wetering

ICT Manager - AVIA Vollenhoven Olie

"Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat…"

Frank Oprel review

Frank Oprel

Marketing Manager - Dyflexis

"Als Marketing Manager bij Dyflexis heb ik naar volledige tevredenheid mogen samenwerken met het team van Web Whales. Zij hebben een prachtig website neergezet die optimaal aansluit op onze lead-generatie processen. Het team van Web Whales beschikt over…"

Jeffrey van Battum review

Jeffrey van Battum

Co Founder - Phone-Factory

"Ontzettend goed en eerlijk geholpen bij Web Whales. Wij gingen het gesprek aan met als doel om onze hele webshop eventueel door Web Whales te laten aanpassen. Nadat Bob een paar goede vragen stelde, gaf hij eerlijk aan…"

Kay Bak review

Kay Bak

Eigenaar

"Wij zijn korte tijd nadat wij Dutch Ink zijn begonnen met Web Whales in contact gekomen, ze waren betrokken bij het indelen van onze website, deden ons beseffen hoe belangrijk reviews zijn en hoe hier mee om te…"

Paul Schut review

Paul Schut

Recruiting consultant - Xentys

"Wij stapte over omdat onze website bouwer gewoon niet meer leverde. Bob heeft een goede strategie neergezet, Samira snapte wat we qua ontwerp wilden en Fleur heeft als projectleider prima werk geleverd. De site ziet er weer fris…"

Robin Matrix

Eigenaar - goochelaar.nl

"Bob en Ronald van Web Whales zijn voor mij betrouwbare internet specialisten. Ze staan altijd klaar voor een eerlijk en objectieve brainstormsessie. Ze hebben erg veel verstand van internetmarketing, SEO, SEA en internet applicaties. Het belangrijkste is dat…"

Website laten maken?

 • Bob van Biezen
 • Mede-eigenaar - met passie voor partnerschap
Stuur snel een bericht