Drie bedrijven die hun webshop hebben laten maken door Web Whales

Waar we voor staan

en wat de basis vormt van onze identiteit

Partnerschap

Een webshop laten maken is zelden een rechte sprint naar de finish. Soms moet je om obstakels heen of vereisen de weersomstandigheden een ander looptempo. Hoe de route ook loopt, samen rennen we de marathon.

Maatwerk webshops

Wil je een webshop op maat laten maken? Of kies je voor een WordPress webshop met een eigen plugin en een uniek thema? Wat je wens ook is, onze vakkundige programmeurs maken jouw ideeën concreet en bouwen precies wat jij nodig hebt.

Vrijheid

Zelf de toekomst van jouw webshop bepalen is cruciaal. Daarom bouwen wij altijd met oog op morgen. Of dat nu met of zonder Web Whales is. We werken met populaire open source oplossingen, volgens gangbare code standaarden en met het Intellectueel Eigendomsrecht vooraf geregeld. Dat noemen we vendor lock out.

Onze aanpak

Neem een kijkje in onze keuken

01

Samen de route bepalen

Allereerst gaan we in gesprek met jou en eventuele andere stakeholders. Samen maken we het project overzichtelijk en prioriteren we alle wensen. We bepalen welke basis zich leent voor jouw webshop en stellen op basis daarvan een team samen.

Webshop van Shop Noir
02

Ontwerp & ontwikkeling

Ons team start eerst met het schematisch uitwerken van jouw webshop. Pas nadat de gebruikersflows zijn bepaald wordt het geheel gevisualiseerd en start het programmeerwerk. We werken vervolgens naar een eerste versie toe die voldoende waarde biedt om online te kunnen.

Website ontwikkeling
03

Doorontwikkeling

Als de eerste versie staat, kunnen we feedback verzamelen en daarmee de ontwikkelprioriteiten aanpassen. Zo voegen we stapje voor stapje nieuwe functionaliteiten toe, zodat jouw webshop bij iedere deeloplevering meer waarde krijgt.

Snelle hosting
04

Onderhoud & support

Zodra jouw webshop online staat, zorgen we ervoor dat deze voorzien blijft van de laatste beveiligingsupdates en waarborgen we de beschikbaarheid. Mocht je vragen hebben of er gaat onverhoopt iets fout, dan staat onze supportafdeling voor je klaar.

Standaard met WordPress webshops

Webshop laten maken met ’s werelds meest gebruikte Content Management Systeem? Dit zijn de voordelen!

Eenvoudig te beheren
Uitbreidbaar met 50.000+ plugins
Cross- en upselling mogelijkheden
Blogfunctie
Geen licentiekosten

Extra opties binnen WooCommerce

10+ betaalmogelijkheden
Meerdere verzendmogelijkheden
Meerdere talen
Koppelingen met boekhoudsystemen
360-graden productfoto’s
Verschillende klantgroepen
Digitale producten verkopen
Maatwerkfuncties

Cases om trots op te zijn

Bekijk onze eerdere projecten

 • 50+
  Websites in onderhoud
 • 100+
  Klanten geholpen
 • 25+
  Webapplicaties ontwikkeld
 • 99,9%
  Uptime van de servers

Klantbeoordelingen

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8

Iwan van de Wetering

ICT Manager - AVIA Vollenhoven Olie

"Mocht je een internet applicatie nodig hebben, zoek niet verder. Met WebWhales kun je alle kanten op. We hebben nu enkele sites bij hun lopen. Projecten zijn binnen budget en on time opgeleverd. Daarnaast is het fijn dat…"

Frank Oprel review

Frank Oprel

Marketing Manager - Dyflexis

"Als Marketing Manager bij Dyflexis heb ik naar volledige tevredenheid mogen samenwerken met het team van Web Whales. Zij hebben een prachtig website neergezet die optimaal aansluit op onze lead-generatie processen. Het team van Web Whales beschikt over…"

Jeffrey van Battum review

Jeffrey van Battum

Co Founder - Phone-Factory

"Ontzettend goed en eerlijk geholpen bij Web Whales. Wij gingen het gesprek aan met als doel om onze hele webshop eventueel door Web Whales te laten aanpassen. Nadat Bob een paar goede vragen stelde, gaf hij eerlijk aan…"

Kay Bak review

Kay Bak

Eigenaar

"Wij zijn korte tijd nadat wij Dutch Ink zijn begonnen met Web Whales in contact gekomen, ze waren betrokken bij het indelen van onze website, deden ons beseffen hoe belangrijk reviews zijn en hoe hier mee om te…"

Paul Schut review

Paul Schut

Recruiting consultant - Xentys

"Wij stapte over omdat onze website bouwer gewoon niet meer leverde. Bob heeft een goede strategie neergezet, Samira snapte wat we qua ontwerp wilden en Fleur heeft als projectleider prima werk geleverd. De site ziet er weer fris…"

Robin Matrix

Eigenaar - goochelaar.nl

"Bob en Ronald van Web Whales zijn voor mij betrouwbare internet specialisten. Ze staan altijd klaar voor een eerlijk en objectieve brainstormsessie. Ze hebben erg veel verstand van internetmarketing, SEO, SEA en internet applicaties. Het belangrijkste is dat…"

Webshop laten maken?

 • Bob van Biezen
 • Mede-eigenaar - met passie voor partnerschap
Stuur snel een bericht