Website laten maken

Website laten maken?
Een website is je online identiteit. Dat moet er dus professioneel uitzien en goed gevonden worden! Wij maken zoekmachine vriendelijke websites, geheel naar jouw wens.

Wat kunnen we voor je doen?

Web Whales helpt zowel kleine als grote bedrijven zich online te presenteren en hun vindbaarheid te vergroten. Ons team bestaat dan ook niet alleen uit webdesigners, maar kent ook SEO-specialisten. Is het voor jouw bedrijf belangrijk om ook goed gevonden te worden? Dan kunnen wij al tijdens de ontwikkeling van je website rekening houden met de juiste zoekwoorden en SEO strategie.

Naast het bundelen van onze expertises, doen wij natuurlijk onze uiterste best het eindresultaat voorop te stellen. Wij zijn weliswaar niet de goedkoopste webbouwer, doen er misschien net iets langer over dan anderen en vragen vooraf wellicht meer informatie dan je gewend bent, maar daardoor kunnen we gelukkig wel de kwaliteit garanderen die jouw website verdient. In de digitale wereld - waarin iedereen online is, maakt die extra stap net even het verschil tussen jou en je concurrenten.

WordPress

Veruit de meeste van onze klanten kiezen voor een WordPress website. Dat is niet voor niets; WordPress is gemakkelijk zelf te beheren, kent geweldig veel functionaliteiten, zorgt voor responsive websites, en vormt een goede basis voor een zoekmachinevriendelijke website.

Lees meer...

Maatwerk

Voor bedrijven met hele specifieke eisen aan hun website biedt Web Whales ook websites op maat aan. Speciaal voor jouw bedrijf geschreven. Onze programmeurs pakken ook de meest complexe website projecten aan!

Lees meer...

Hosting

Nadat je website klaar is, ben je nog niet van ons af. Wij hebben namelijk een eigen hostingdienst waar je met jouw nieuwe - of bestaande - website terecht kan. Hierbij is niet alleen rekening is gehouden met uptime en betrouwbaarheid, maar ook met snelheid, veiligheid en SEO.

Lees meer...
Please configure the element options!