Onze aanpak

Van een op maat gemaakt thema tot je eigen plugins

Thema ontwikkelen

Als we weten hoe de website of webshop eruit moet komen te zien, beginnen we met het bouwen ervan. Hiervoor ontwikkelen we een eigen WordPress thema. Zo kan je zelf eenvoudig tekst en beeld aanpassen. De thema’s die we maken zijn volledig responsive. Dat wil zeggen: geschikt voor desktop, tablet en mobiel. Doordat we de thema’s zelf programmeren zitten er geen onnodige functies in en krijg je een lichtgewicht website die snel laad. Om de laadtijden nog een steuntje in de rug te geven passen we diverse snelheidsoptimalisatie technieken toe en ontwikkelen we mobile first. Ook de technische optimalisatie voor zoekmachines (SEO) is meteen goed geregeld. Zo voegen we uitgebreide schema markup toe en zit de heading structuur op een logische manier in elkaar.

Maatwerkfunctionaliteiten

Maatwerkfunctionaliteiten nodig? Daar zijn we goed in! Zo hebben we o.a. het reserveringssysteem van Hotel Scooters from scratch opgebouwd en ook de Quote Calculator van JK Translate op maat gemaakt. We worden ook veel gevraagd door andere WordPress-bureaus om juist deze technische zaken te realiseren. Blijkt jouw wens niet bij WordPress te passen? Dan heeft ons webapplicatieteam vast een oplossing!

Testprocedure

Het testen van software en functies doen we altijd door middel van het vierogenprincipe. Zowel de programmeur als een collega test op de laatste drie versies van Windows, IOS, MacOS & Android en de browsers Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Internet Explorer & Mozilla Firefox. We ontwikkelen daarnaast altijd met een lokale ontwikkelomgeving, een test/acceptatieomgeving én een productie-omgeving. Je ziet het resultaat dus altijd eerst voordat het online gezet wordt.