Voor het laatste geactualiseerd op

Sinds kort is Web Whales een speciale samenwerking aangegaan. We gaan samen met de contentexperts van Contany hun klanten helpen beter gevonden te worden in de zoekresultaten!

Wat doet Contany?

Bij Contany begrijpen ze dat goede online content zorgt voor nieuwe bezoekers, maar ook dat je als ondernemer niet altijd de risico’s van deze investering wilt dragen. Om die reden betaal je als klant niet per woord of artikel, maar per unieke lezer. Zo weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt!

Voor de start van ieder traject helpt Contany bij de optimalisatie van de belangrijkste onderdelen van je website. Content alleen is immers niet genoeg om goed gevonden te worden in Google. Op die manier hebben de artikelen van Contany direct een streepje voor op de concurrentie.

Wanneer komen wij in zicht?

Contany optimaliseert een aantal belangrijke onderdelen van je website voordat zij beginnen met het schrijven van blogs. Omdat hun kracht vooral ligt bij het schrijven van pakkende artikelen, richten zij zich niet op ieder aspect van zoekmachine optimalisatie. Je voelt hem al aankomen, dat is precies waar de SEO en linkbuilding diensten van Web Whales een mooie aanvulling kunnen zijn!

Let op: dit is een oud nieuwsbericht, Web Whales biedt inmiddels geen SEO/Linkbuilding diensten meer aan.

What’s in it for me?

De deal die Contany je aanbiedt is uit zichzelf al spetterend, dus helaas geen extra discounts. We kunnen je wel vertellen dat wij persoonlijk erg enthousiast zijn over de diensten en kwaliteit van Contany. Het is een eerlijke deal waarbij je als website eigenaar weet waar je aan toe bent. En dat zijn er op het gebied van SEO ook niet bijster veel tegenwoordig.

Geschreven door

Stel je vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *