Voor het laatste geactualiseerd op

Wij hebben iets te vieren! Sinds kort is Web Whales officieel solution partner van Integratieplatform Alumio. De samenwerking tussen Alumio en Web Whales zorgt voor een versnelling in het koppelen van WordPress WooCommerce aan andere softwarepakketten. Reden genoeg om te proosten.

Eerste WordPress WooCommerce integratiepartner

Web Whales is de eerste Alumio partner die via het integratieplatform (iPaaS) systemen koppelt aan WordPress en WooCommerce.

Als solutionspartner van Alumio kunnen we bij het bouwen en koppelen van WooCommerce-webshops nu ook gebruikmaken van de bestaande koppelingen met dit platform. Tegelijkertijd helpen wij het Alumio-platform uit te breiden door een standaard WooCommerce-integratie toe te voegen. De samenwerking tussen Web Whales en Alumio is dus met recht een partnerschap te noemen.

“Met Web Whales hebben we een solide en ambitieuze partner waarmee we de komende jaren het aantal koppelingen op ons platform verder kunnen uitbreiden”

Caspar Hardholt – Managing Director & Co-founder van Alumio

De invloed van iPaaS-oplossingen op de toekomst

Alumio maakt gebruik van het low code principe om meerdere (zowel cloud-based als on-premise) toepassingen aan elkaar te koppelen. Alumio biedt bijvoorbeeld een scala aan bestaande integraties met services als SAP, Hubspot en Microsoft Dynamics. Dat is een groot voordeel, want hierdoor hoeft er niet voor iedere combinatie van systemen een koppeling ontwikkeld te worden.

Het toekomstige integratielandschap vereist dat we verder kijken dan deze gebruikelijke één-op-één-koppelingen. Wanneer data uit meerdere systemen met elkaar verbonden wordt is een centraal tussenstation essentieel. Hierdoor worden zaken als monitoring en databewerking een stuk eenvoudiger, robuuster en veiliger. Ook het toevoegen van toekomstige systemen wordt hierdoor eenvoudiger, een situatie die vroeger al snel voor een wirwar aan koppelingen zorgde.

Door het low code karakter behoudt Web Whales daarnaast alle vrijheid om maatwerk te leveren als dat nodig is. Daarin ligt wat ons betreft een grote meerwaarde.

“We verwachten dat low code oplossingen zoals Alumio de komende jaren de basis gaan vormen voor de eerste no code integratielandschappen van de toekomst.”

Bob van Biezen – Co-founder van Web Whales

Logische stap

De samenwerking was een logische stap voor ons. We zien het gebruik van WordPress & WooCommerce op Enterprise niveau al jaren toenemen en ook de behoefte aan integraties daarbij is groot. Om die markt te bedienen is een gedegen oplossing nodig, welke we in Alumio hebben gevonden.

We heffen dan ook graag het glas op dit partnerschap en kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Geschreven door

Stel je vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.